«Ψήνεται» η μεγάλη επιστροφή του Ποκουσέφσκι (pic)

«Ψήνεται» η μεγάλη επιστροφή του Ποκουσέφσκι (pic)

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι μένει ελεύθερος από τους Σάρλοτ Χόρνετς και έρχεται στην Ευρώπη.

Παρελθόν από τους Σάρλοτ Χόρνετς αποτελεί ουσιαστικά ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, καθώς η ομάδα του ΝΒΑ τοποθέτησε τον Σέρβο φόργουορντ στην waive list. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα μπει στη λεγόμενη «δεξαμενή» των waivers και θα περιμένει τις επόμενες 48 ώρες για να δει αν κάποια ομάδα αρπάξει το συμβόλαιό του το οποίο ανέρχεται για τη φετινή σεζόν στα 2.2 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης: To κλάμα του Πέπε στην αγκαλιά του Ρονάλντο και ο απίστευτος διάλογος (vid)

Αν παρέλθει το παραπάνω χρονικό διάστημα χωρίς να υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια άλλη ομάδα, τότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ποκουσέφσκι θα επιστρέψει στην Ευρώπη, με την Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να ερίζει για την απόκτησή του. Η σέρβικη ομάδα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του πρώην «ερυθρόλευκου» άσου, αφού ο έμπειρος τεχνικός της Παρτιζάν θεωρεί ότι μπορεί να εξελίξει τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι και να τον μετατρέψει σε έναν σούπερ σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 22χρονος φόργουορντ είχε μετακομίσει στον μαγικό κόσμο του NBA το 2020, όταν είχε γίνει draft από τους Οκλαχόμα Θάντερ στη θέση No.17. Πέρσι, είχε μέσο όρο 7.4 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 19,2 λεπτά σε 18 αναμετρήσεις.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι επιστρέφει στην Ευρώπη, με την Παρτιζάν να φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός του 22χρονου φόργουορντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ