Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έκλεισε σπουδαίο deal με τους Λος Άντζελες Κλίπερς

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έκλεισε σπουδαίο deal με τους Λος Άντζελες Κλίπερς

Πολύ σημαντική εξέλιξη στην καριέρα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, που αποχαιρέτησε οριστικά τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμος για την επιστροφή του στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Το εκπληκτικό του πέρασμα από τον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως δεν πέρασε απαρατήρητο από ομάδες του NBA και έτσι ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ επιστρέφει οριστικά στις ΗΠΑ για να παίξει ξανά στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

Ο 24χρονος γκαρντ έφτασε σε συμφωνία με τους Λος Άντζελες Κλίπερς και μάλιστα πήρε διετές συμβόλαιο με player option για τον δεύτερο χρόνο που του δίνει την ευκαιρία να κάνει μία καλή χρονιά ακόμη και ως πενταδάτος και το επόμενο καλοκαίρι να αναζητήσει κάτι ακόμη περισσότερο στην αγορά.

Διαβάστε επίσης: Θάνος Μπίρκος: «Δοκιμάζω τα σουβλάκια σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και βρήκα επιτέλους που κάνουν τα καλύτερα»

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Πόρτερ είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του, πριν επιλέξει την προοπτική της συνεργασίας με τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Κουάι Λέοναρντ, ενώ στη συμφωνία προστέθηκε και trade kicker που σημαίνει ότι σε περίπτωση ανταλλαγής, οι αποδοχές του θα αυξηθούν κατά 15%.

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο ταλαντούχος περιφερειακός είχε 22 πόντους, 9.2 ριμπάουντ, 6.7 ασίστ, 2.8 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 29.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 37.9 λεπτά σε έξι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην καριέρα του στο NBA ο Πόρτερ έχει 15.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 30.2 λεπτά σε 196 αγώνες με Καβαλίερς και Ρόκετς.

Στους Κλίπερς φαίνεται πως θα έχει σημαντικό ρόλο, καθώς ο οργανισμός ψάχνει τρόπο για να ανταλλάξει τον Ράσελ Γουέστμπρουκ (4 εκατομμύρια τη σεζόν 2024/25) και να ανοίξει τη θέση του πρώτου γκαρντ που θα έρχεται από τον πάγκο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ