Τι λέει ο κορυφαίος ρεπόρτερ των Ράπτορς για την ανταλλαγή του Βεζένκοφ

Τι λέει ο κορυφαίος ρεπόρτερ των Ράπτορς για την ανταλλαγή του Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ έγινε trade στους Τορόντο Ράπτορς και ο κορυφαίος ρεπόρτερ των «Καναδών» σχολίασε την κίνηση με τον Βούλγαρο διεθνή φόργουορντ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έγινε ανταλλαγή από τους Σακραμέντο Κινγκς το βράδυ της Πέμπτης και τα δικαιώματα του ανήκουν στους Τορόντο Ράπτορς.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν υπολογιζόταν από τον Μάικ Μπράουν στους «Βασιλιάδες» και χωρίς να χρονοτριβούν παραχώρησαν τον Βούλγαρο στους Καναδούς, οι οποίοι έχουν μπει σε μια διαδικασία rebuilding ενόψει της νέας σεζόν.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, Τζος Λιούενμπεργκ, που είναι και ο κορυφαίος ρεπόρτερ των Ράπτορς σχολίασε την κίνηση του Τορόντο με τον Βεζένκοφ, αλλά και το νόημα της ανταλλαγής που έκαναν με τους Κινγκς.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Οι Ράπτορς αναλαμβάνουν περίπου 9 εκατ. δολάρια, βοηθώντας τους Κινγκς να μειώσουν τη φορολογία τους. Σε τρεις σεζόν, ο Μίτσελ δεν έχει δείξει πολλά επιθετικά (33% τρίποντο) αλλά δίνει στο Τορόντο έναν αμυντικό στην περίμετρο που χρειαζόταν πολύ και έναν backup πόιντ γκαρντ. Ο Βεζένκοβ εκτελούσε με ποσοστό 38% παίρνοντας 2,9 προσπάθειες ως rookie στα 28 του την περασμένη σεζόν. Επίσης πήρε την 45η επιλογή στο deal», ανέφερε.

«Πιθανώς δεν αλλάζει σημαντικά τα πράγματα, αλλά η προσθήκη ενός αμυντικογενούς backup πόιντ γκαρντ, ενός σουτέρ και ενός pick δεν είναι κακή χρήση της ευελιξίας στο salary cap που απέκτησαν οι Ράπτορς κοντά στο deadline, και δεν είμαι σίγουρος ότι κάποιος απαιτούσε να δει για δεύτερη σεζόν τον ΜακΝτάνιελς στην ομάδα», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ