«Τον Ντουράντ έχουν βάλει στο «μάτι» οι Χιούστον Ρόκετς»

«Τον Ντουράντ έχουν βάλει στο «μάτι» οι Χιούστον Ρόκετς»

Στο στόχαστρο των Χιούστον Ρόκετς βρίσκεται ο Κέβιν Ντουράντ, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προκύπτουν από την Αμερική.

Οι Χιούστον Ρόκετς θέλουν να ταράξουν τα νερά του NBA, αποκτώντας τον Κέβιν Ντουράντ, ώστε να βάλουν στο «οπλοστάσιό» τους έναν super star.

Σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι η ομάδα του Τέξας θέλει να μπει στη διαδικασία της ανταλλαγής για να κάνει δικό της τον Ντουράντ από τους Σανς.

Διαβάστε επίσης: Με Γερμανία η Δανία στους «16» – Αναλυτικά το «δέντρο» των νοκ-άουτ του Euro

Αυτό προέκυψε λίγο μετά τη συμφωνία των Ρόκετς με τους Νετς, η οποία ακολούθησε την μετακίνηση του Μάικαλ Μπρίτζες από Νετς στους Νικς.

«Το Χιούστον θέλει να κάνει ανταλλαγή για τον Κέβιν Ντουράντ και αυτό γίνεται πολύ πιο εύκολο αν μπορέσουν να επιστρέψουν στους Νετς τις επιλογές των Σανς που εγκατέλειψαν στη συμφωνία με τον Ντουράντ», ανέφερε ο Βοϊναρόφσκι.

Ωστόσο, οι Σανς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση, καθώς θέλουν να συνεχίσουν με το ίδιο γκρουπ παικτών για να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή τον οποίο προσπαθούν να κατακτήσουν αρκετά χρόνια.
Οι Ρόκετς από την άλλη αν θέλουν να αλλάξουν επίπεδο πρέπει να κάνουν μια μεγάλη κίνηση και έχουν και τα έμψυχα ανταλλάγματα να το πράξουν, καθώς και φέτος έχουν πολύ υψηλό νούμερο στο draft του NBA και συγκεκριμένα το νούμερο 3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ