Βεζένκοφ: «Οι προπονητές πρέπει να είναι ειλικρινείς με τους παίκτες τους»

Βεζένκοφ: «Οι προπονητές πρέπει να είναι ειλικρινείς με τους παίκτες τους»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την περιπέτειά του στους Σακραμέντο Κινγκς.

Στα όσα αντιμετώπισε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τους Σακραμέντο Κινγκς στάθηκε σε δηλώσεις του ο Σάσα Βεζένκοφ που έδωσε το παρών στο Συνέδριο των προπονητών της Euroleague.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ τόνισε πως η πρώτη του χρονιά ήταν… τρελή, στάθηκε στις πολλές μετακινήσεις, στις προπονήσεις, αλλά και για τον χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα της Καλιφόρνια.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σάσα Βεζένκοφ:

«Ας πούμε στο NBA με τα ταξίδια, η πρώτη μου σεζόν ήταν τρελή.

Απλά πηγαίνεις από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο και από εκεί στο γήπεδο και στις εγκαταστάσεις. Μετά παίζεις με άλλη ομάδα και πρέπει να διαβάσεις το scouting. Μετά παίζεις και ταξιδεύεις πάλι. Είναι πολύ δύσκολο να τα θυμηθώ όλα.

Πρέπει πρώτα να είσαι πολύ ανθεκτικός και σκληρός πνευματικά και μετά σωματικά.

Οι προπονητές πρέπει να είναι ειλικρινείς με τους παίκτες τους και, φυσικά, οι παίκτες να λένε πάντα την αλήθεια στους προπονητές τους. Γιατί αν εγώ πάω στον προπονητή μου και του πω κάποια πράγματα και μετά εκείνος μου πει κάτι απλά για νιώσω καλύτερα, όλα θα αλλάξουν. Πλέον υπάρχουν περισσότερες διαμάχες στις ομάδες και πρέπει να υπάρχει διάθεση για να μαθαίνεις και εσύ από τον προπονητή, αλλά και ο προπονητής από εσένα. Οπότε όλα έχουν σημασία.

Την προηγούμενη σεζόν είχα μια διαμάχη με τον προπονητή φυσικής κατάστασης. Τον ρώτησα γιατί έπρεπε να παίζω 15 λεπτά. Μου είπε «γιατί αυτό λέω εγώ και γιατί το λέει ο προπονητής»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ