Ραγδαίες εξελίξεις με Σάσα Βεζένκοφ!

Ραγδαίες εξελίξεις με Σάσα Βεζένκοφ!

Εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ, καθώς σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα από την Αμερική ο Βούλγαρος φόργουορντ ενδέχεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ ως αντάλλαγμα από τους Κινγκς

Πιθανό είναι το σενάριο ο Σάσα Βεζένκοφ να μετακομίσει στο Σικάγο, σύμφωνα με ένα μεταγραφικό σενάριο της ιστοσελίδας clutchpoints.com.

Κι αυτό γιατί, οι Μπουλς θέλουν να δώσουν τον Ζακ ΛαΒίν στους Κινγκς και να πάρουν τον περσινό MVP της Euroleague, ο οποίος θα ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του για ακόμα μία χρονιά στο ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Οι συνεχόμενες ήττες όπλισαν τον Παναθηναϊκό να γίνει καλύτερος και να πάει σε άλλες πρακτικές»

Η ομάδα του Σικάγο έχασε τα πλέι οφ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και ετοιμάζεται να κάνει μια ολική αναδόμηση στο ρόστερ της. Στόχος είναι να ανταλλάξουν τον ΛαΒίν, ο οποίος έχει υψηλό συμβόλαιο για τρία ακόμα χρόνια με οψιόν για έναν ακόμα, ενώ ούτε ο παίκτης είναι απόλυτα ευχαριστημένος στους Μπουλς.

Στο Σακραμέντο θα ταίριαζε ο ΛαΒίν, όπως εκτιμάται στο δημοσίευμα, καθώς θα είναι μια αναβάθμιση σε μια θέση που παίζει ο Μονκ. Ως κομμάτι της ανταλλαγής, ο Βεζένκοφ μπορεί να μετακομίσει στους Μπουλς, για να μπορέσει στο Σικάγο να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ