Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ θα είναι ο νέος προπονητής των Λέικερς (pic)

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ θα είναι ο νέος προπονητής των Λέικερς (pic)

Την πρώτη του εμπειρία θα ως προπονητής θα έχει ο Τζέι Τζέι Ρέντικ που από εδώ και στο εξής θα κάθεται στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς.

Μετά τον αποκλεισμό τους από τους Ντένβερ Νάγκετς για τα πλέι οφ του ΝΒΑ, οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν σε αναζήτηση προπονητή, ωστόσο αυτή λαμβάνει τέλος αφού ο… εκλεκτός βρέθηκε.

Ο λόγος για τον Τζέι Τζέι Ρέντικ, ο οποίος σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι θα είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τους «λιμνανθρώπους» στη νέα αγωνιστική περίοδο, αντικαθιστώντας τον Ντάρβιν Χαμ ύστερα από δύο σεζόν.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Ρέντικ θα καθίσει σε πάγκο ομάδας ΝΒΑ, με τον Ρομπ Πελίνκα (GM της ομάδας) να του προσφέρει τη δουλειά σήμερα το πρωί, και έτσι θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετές συμβόλαιο με τις απολαβές του προς το παρόν να είναι άγνωστες.

Ο 39χρονος τεχνικός έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του τεχνικού του σταφ, θέλοντας να είναι περιτριγυρισμένος από εμπειρία. Σύμφωνα με τον «Βόι» ο Πελίνκα πιστεύει ότι έχει σύνδεση με τους παίκτες, ενώ εκτιμά και το μπασκετικό του IQ και επίσης θεωρεί πως με καλούς συνεργάτες δίπλα του μπορεί να βελτιωθεί πολύ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ