Μίσιτς: «Στο ΝΒΑ κανείς δεν θέλει να πασάρει, έπρεπε να προσαρμοστώ σε αυτό»

Μίσιτς: «Στο ΝΒΑ κανείς δεν θέλει να πασάρει, έπρεπε να προσαρμοστώ σε αυτό»

Ο Βασίλιε Μίσιτς αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει το παιχνίδι στο ΝΒΑ.

Η σεζόν του ΝΒΑ έχει τελειώσει εδώ και καιρό για τον Βασίλιε Μίσιτς που αρχικά αγωνίστηκε στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και στη συνέχεια μετακόμισε στους Σάρλοτ Χόρνετς, βρίσκοντας πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να δείξει τι αξίζει.

Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε στο «HoopsHype» για την πρώτη του εμπειρία, τονίζοντας πως στο ΝΒΑ κανείς δεν θέλει να πασάρει και έτσι φρόντισε να προσαρμόσει το παιχνίδι του σε αυτό.

Οι δηλώσεις του Βασίλιες Μίσιτς:

«Πάντα ήμουν πόιντ γκαρντ, αλλά παίζω και στο δύο. Το βασικό μου πλεονέκτημα είναι ότι μπορώ να δημιουργήσω με την μπάλα. Μπορώ με συνέπεια να είμαι είτε σκόρερ είτε δημιουργός, κάτι που θεωρώ απαραίτητο στο γήπεδο.

Έχω διαπιστώσει ότι τη διαφορά την κάνει το να είσαι συνεπής. Δεν ξέρω πριν από κάθε ματς ότι θα σκοράρω 30 πόντους. Υπάρχουν παίκτες που σκέφτονται περισσότερο το σκοράρισμα, αλλά εμένα μου αρέσει να κάνω μία μίξη. Στο NBA, κατάλαβα ότι κανείς δεν θέλει να πασάρει, οπότε χρειάστηκε να προσαρμοστώ, επειδή θεωρώ σημαντικό το να πασάρω.

Το βλέπουμε αυτό με τον Γιόκιτς και τον Ντόντσιτς. Είναι μοναδικοί παίκτες, αλλά το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού τους είναι η πάσα. Δεν μπορεί κάποιος να νικήσει μόνος του. Έτσι προσέγγισα το παιχνίδι στην Ευρώπη και προσπαθώ να βρω τον τρόπο να παίξω έτσι και στο NBA.

Δεν είμαι πολύ των ποσοστών, παίζω αυθόρμητα, αλλά ίσως πρέπει να βελτιωθώ στο Spot Up τρίποντο. Φυσικά όμως είναι και η άμυνα όπου πρέπει να εστιάζει κάθε λευκός, επειδή τον σημαδεύουν. Μου αρέσει όμως να είμαι ο εαυτός μου και αν αυτό αρκεί, τότε αρκεί. Σίγουρα δεν είμαι ο χειρότερος αμυντικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ