Στο Draft του 2024 ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι (pic)

Στο Draft του 2024 ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι (pic)

Ο γιος του ΛεΜπρον Τζέιμς, Μπρόνι, έλαβε άδεια για να συμμετάσχει στο NBA Draft 2024 από την αρμόδια επιτροπή, που επικύρωσε ότι το πρόβλημα στην καρδιά του, δεν τον εμποδίζει να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Στις 24 Ιουλίου του 2023 ο 19χρονος, τότε, γιος του ΛεΜπρόν, Μπρόνι Τζέιμς, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια προπόνησης στο κολέγιο της Νότιας Καρολίνας, σοκάροντας τον κόσμο του μπάσκετ.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Τζέιμς, διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος άσος είχε εκ γενετής ένα πρόβλημα που δεν άφηνε τα αιμοφόρα αγγεία κοντά στην καρδιά να αναπτυχθούν, με το ιατρικό επιτελείο του USC, ωστόσο, να δίνει το «πράσινο» φως για να αγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης: Oλυμπιακός: Πότε αγωνίστηκαν οι Ερυθρόλευκοι και πότε οι άλλες ομάδες των ημιτελικών!

Με αυτό τον τρόπο, άνοιξε και ο δρόμος για να αρχίσει η συζήτηση για τη συμμετοχή του στο NBA Draft 2024, με την αρμόδια επιτροπή (Fitness to Play Panel) να επικυρώνει ότι το πρόβλημα του Μπρόνι δεν τον εμποδίζει από το να λάβει μέρος στο Draft και σε όλες τις δραστηριότητες που το συνοδεύουν, όπως σημειώνει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Σαμς Σαράνια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ