Το… παράτησαν στο ημίχρονο οι Μπόστον Σέλτικς

Το… παράτησαν στο ημίχρονο οι Μπόστον Σέλτικς

Με την διαφορά στο -37, οι Μπόστον Σέλτικς φαίνεται να παράτησαν το ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς από το ημίχρονο αφού ο Τζο Μαζούλα αποφάσισε να ξεκινήσει στο δευτερο ημίχρονο με τους... τελευταίους του πάγκου

Ολοκληρωτική εμφάνιση από τους Μπακς και ξέσπασμα από την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που διέλυσαν με 135-102 τους Μπόστον Σέλτικς στο Μιλγουόκι.

Μάλιστα στο ημίχρονο, η διαφορά είχε εκτοξευθεί στο +37 για τα «ελάφια» με τον προπονητή της Βοστόνης, Τζο Μαζούλα, να ξεκινά στο δευτερο ημίχρονο με τους… τελευταίους του πάγκου του.

Διαβάστε επίσης: Στον Ολυμπιακό για 3,5 χρόνια ο Τσικίνιο, παλεύει να τον φέρει άμεσα – Το θρίλερ με Παλομίνο και οι επαφές για 2ο στόπερ και κόφτη

Κράτησε στον πάγκο τους Τζρου Χόλιντεϊ, Ντέρικ Γουάιτ, Τζέιλεν Μπράουν, Τζέισον Τέιτουμ, Κρίσταπς Πορζίνγκις και στις θέσεις τους έβαλε τους Πέιτον Πρίτσαρντ, Λαμάρ Στίβενς, Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ, Σαμ Χάουζερ, Λουκ Κορνέτ.

Για την ιστορία, το 75-38 συνιστούσε το τέταρτο μεγαλύτερο προβάδισμα σε ημίχρονο στην ιστορία του οργανισμού των Μπακς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ