Μίσιτς: «Είναι δύσκολο, αλλά δεν μου προκαλεί έκπληξη»

Μίσιτς: «Είναι δύσκολο, αλλά δεν μου προκαλεί έκπληξη»

Ο Βασίλιε Μίσιτς μίλησε για την εμπειρία του στο ΝΒΑ και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Η περιπέτεια του Βασίλιε Μίσιτς στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ συνεχίζεται, με τον Σέρβο να μιλά για τις πρώτες του εμπειρίες.

Ο πρώην παίκτης της Αναντολού Έφες ανέφερε μεταξύ άλλων για τον περιορισμένο ρόλο του πως είναι δύσκολο, όμως δεν είναι κάτι που του προκαλεί έκπληξη.

Οι δηλώσεις του Βασίλιε Μίσιτς:

«Είναι μια σχετικά ικανοποιητική εμπειρία. Είναι προφανώς μια καινούργια πρόκληση για εμένα. Είμαι μόνο τρεις μήνες εδώ, οπότε συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Μου αρέσει να βάζω προκλήσεις στον εαυτό μου και γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω εδώ. Κάνω υπομονή και προσπαθώ να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ.

Είναι δύσκολο. Όμως ήξερα από πριν τι θα βρω ερχόμενος εδώ. Δεν μου προκάλεσε κάποια έκπληξη. Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που πάω σε μια ομάδα και δεν είμαι η πρώτη επιλογή. Θα προσπαθήσω να βρω έναν καλύτερο ρόλο. Στους Θάντερ όμως, υπάρχει ο καλύτερος ή έστω ένας από τους καλύτερους γκαρντ του πρωταθλήματος. Και ο Τζέιλεν Γουίλιαμς επίσης. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν βοηθάω την ομάδα μου να κερδίσει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ