Ανατροπή στην υπόθεση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Η πρώην σύντροφός του δήλωσε ότι δεν την χτύπησε

Ανατροπή στην υπόθεση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Η πρώην σύντροφός του δήλωσε ότι δεν την χτύπησε

Η πρώην σύντροφος του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έφερε τα πάνω-κάτω καθώς υποστηρίζει ότι ο παίκτης των Θάντερ δεν την χτύπησε και δεν προσπάθησε να την στραγγαλίσει, κατηγορώντας την αστυνομία για παρερμήνευση των όσων ειπώθηκαν.

Η καριέρα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έχει πάρει την κάτω βόλτα μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Η πρώην σύντροφός του και παίκτρια του WNBA, Κίσρε Γκόντρεζικ, είχε αναφέρει πως είχε υποστεί κάταγμα στον αυχένα από χτυπήματα του Αμερικάνου φόργουορντ. Μετά την ανταλλαγή από τους Χιούστον Ρόκετς στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, η ίδια αποκάλυψε πως δεν την χτύπησε ποτέ, ούτε προσπάθησε να την στραγγαλίσει, όπως αναφέρθηκε στην αρχή.

Συγκεκριμένα είπε: «Οι τραυματισμοί που είχα δεν δικαιολογούν το κατηγορητήριο. Δεν με χτύπησε (σ.σ ο Πόρτερ), ποτέ δεν χρησιμοποίησε γροθιές για να με χτυπήσει. Σίγουρα δεν με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο πολλές φορές. Αυτό είναι ψέμα. Δεν έχω κανέναν τραυματισμό που να μπορεί να το υποστηρίξει αυτό.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, όχι στον βαθμό που δημοσιεύτηκε. Ήταν μία διαφωνία στο δωμάτιό μας, που δεν κράτησε καν 10 δευτερόλεπτα. Έχω δώσει πολλές ευκαιρίες στον εισαγγελέα για να διορθώσει τα γεγονότα, αλλά ακόμα δεν το έχουν κάνει. Η προσωπική μου ζωή δεν πρέπει να είναι δημόσια και να καταστρέφει καριέρες. Εγώ βίωσα αυτή την εμπειρία, κανένας και καμία άλλη».

Μπορεί όλες αυτές οι εξελίξεις να «σώζουν» κατά κάποιο τρόπο τον Κέβιν Πόρτερ αλλά η οικονομική ζημιά που θα υποστεί υπολογίζεται γύρω στα 45 εκατομμύρια δολάρια, αφού το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ήταν για τέσσερα χρόνια αλλά μόνο η πρώτη σεζόν ήταν εγγυημένη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ