Αποθέωση για Αντετοκούνμπο – «Ο κορυφαίος του NBA» (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σύμφωνα με το ESPN ο κορυφαίος σε ολόκληρο το NBA, με τον Νίκολα Γιόκιτς να ακολουθεί. Αναλυτικά οι κορυφαίοι 10.

Η σεζόν στο NBA ξεκινά σύντομα και τα προγνωστικά για τον πρωταθλητή, αλλά και τον MVP της Λίγκας, δίνουν και παίρνουν, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σιγουράρει στις πρώτες θέσεις των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του κορυφαίου.

Αυτό τον τίτλο του έδωσε το «ESPN», το οποίο έβαλε ειδικούς στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, να ψηφίσουν για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν που έρχεται, με τον φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς να αποσπά τις περισσότερες ψήφους.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα καλύψει τα κενά ο Μπαρτζώκας – Ο κομβικός ρόλος του Μπραζντέικις

Σχετική ψηφοφορία είχε πραγματοποιήσει και την περσινή σεζόν το Αμερικανικό δίκτυο, με τον Γιάννη να κερδίζει και τότε την πλειοψηφία των ψήφων.

Ερωτηματικό για τη φετινή σεζόν στους Μπακς, είναι η συνύπαρξη για πρώτη φορά 2 superstars μαζί, με την έλευση του Λίλαρντ και κατά πόσο αυτή θα επηρεάσει το παιχνίδι του Αντετοκούνμπο.

Η δυάδα δεν άλλαξε σε σχέση με πέρυσι, καθώς και τότε στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων, βρισκόταν ο Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος κατέκτησε το βραβείο του MVP στους τελικούς, δίνοντας με τις εμφανίσεις του το πρωτάθλημα στους Νάγκετς.

Το άτυπο βάθρο, συμπληρώνει ο Τζόελ Εμπίντ. Ο περσινός MVP της regular season θα προσπαθήσει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Φιλαδέλφεια, με το μεγάλο ερώτημα να παραμένει η συνύπαρξη του με τον Τζέιμς Χάρντεν.

Την πεντάδα συμπληρώνουν οι δύο καλύτεροι γκαρντ του πρωταθλήματος. Ο Ντόντσιτς στην τέταρτη θέση, έχοντας αποδεχτεί πλέον το ρόλο του απόλυτου superstar και ο Στέφ Κάρι στην 5η θέση της ψηφοφορίας, που στα 35 του χρόνια δείχνει ικανός να διεκδικήσει για ακόμη μία φορά το MVP.

Αναλυτικά η κορυφαίοι δέκα σύμφωνα με το ESPN:

  1. Γιάννης Αντετοκούνμπο
  2. Νίκολα Γιόκιτς
  3. Τζόελ Εμπίντ
  4. Λούκα Ντόντιτς
  5. Στεφ Κάρι
  6. Τζέισον Τέιτουμ
  7. Κέβιν Ντουράντ
  8. Γκίλτζιους Αλεξάντερ
  9. Λεμπρόν Τζέιμς
  10. Άντονι Ντέιβις

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από