Στο Hall of Fame του NBA εντάχθηκαν Πόποβιτς, Νοβίτσκι, Γκασόλ, Γουέιντ και Πάρκερ (vids)

Στο Hall of Fame του NBA εντάχθηκαν Πόποβιτς, Νοβίτσκι, Γκασόλ, Γουέιντ και Πάρκερ (vids)

Πόποβιτς, Νοβίτσκι, Γκασόλ, Γουέιντ και Πάρκερ αποτέλεσαν την «τάξη του 2023» και πήραν τη θέση που τους αρμόζει, στο Hall of Fame του NBA.

Η ζωντανή ιστορία του NBA, μορφές που σημάδεψαν το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο και άφησαν το σημάδι τους ανεξίτηλο τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, πήραν τη θέση που τους αξίζει στο Hall of Fame του NBA.

Σε μια υπέρλαμπρη τελετή στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, Πόποβιτς, Νοβίτσκι, Γκασόλ, Γουέιντ και Πάρκερ φόρεσαν τα πορτοκαλί σακάκια τους και πέρασαν στην Ιστορία!

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδας: Τα δεδομένα μετά τον Αντετοκούνμπο, οι σίγουροι και τα ερωτηματικά

Τον Πόποβιτς τον παρουσίασαν τα… μπασκετικά παιδιά του από τους Σαν Αντόνιο Σπερς (Μανού Τζινόμπιλι, Τιμ Ντάνκαν, Τόνι Πάρκερ και Ντέιβιντ Ρόμπινσον), ενώ τον Τόνι Πάρκερ σε μια βραδιά με έντονη… γεύση από Σαν Αντόνιο, οι Ντάνκαν και Τζινόμπιλι, με τους τρεις τους να αποτελούν από τις καλύτερες τριάδες αθλητών σε ομάδα του ΝΒΑ, όλων των εποχών.

 

 

Τον Πάου Γκασόλ τον παρουσίασε ο Τόνι Κούκοτς, ο μεγάλος Κροάτης που έγραψε τη δικιά του ιστορία με τους Σικάγο Μπουλς στο ΝΒΑ, τον Ντουέιν Γουέιντ ο superstar των 90ς και 00ς Άλεν Άιβερσον και τον Ντιρκ Νοβίτσκι δύο τεράστιοι γκαρντ που άλλαξαν τον τρόπο που παίζεται η θέση, οι Στιβ Νας και Τζέισον Κιντ.

 

 

 

Το NBA Hall of Fame, δεν θα μπορούσε να μην έχει και άρωμα γυναίκας με την σπουδαία Μπέκι Χάμοντ να παίρνει τη θέση της ανάμεσα στα σημαντικά πρόσωπα του μπάσκετ και να παρουσιάζεται από τις τεράστιες Σέριλ Σουπς και Τερέζα Γουίδερσπουν.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ