Μερακλής Ντουράντ: «Η μαριχουάνα είναι πλέον σαν το κρασί, δεν σε επηρεάζει αρνητικά»

Μερακλής Ντουράντ: «Η μαριχουάνα είναι πλέον σαν το κρασί, δεν σε επηρεάζει αρνητικά»

Η μαριχουάνα αφαιρέθηκε από τις απαγορευμένες ουσίες για το ΝΒΑ και ο Κέβιν Ντουράντ είναι ένας από τους παίκτες που... χαρηκαν με την είδηση αυτή!

Ο Κέβιν Ντουράντ, ένας από τους καλύτερους σκόρερς της Λίγκας την τελευταία δεκαετία, είναι γνωστός έστω και… ανεπίσημα για την ιδιαίτερη αγάπη του στην μαριχουάνα.

Με το νέο πως η εν λόγω ουσία βγαίνει από τη λίστα των απαγορευμένων ουσιών του ΝΒΑ, ο Ντουράντ σίγουρα είναι ένας από τους παίκτες που χάρηκαν, αφού πλέον η χρήση μαριχουάνας δεν θα επιφέρει κανενός είδους κυρώσεις και τιμωρίες στους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: «Εκτός παιχνιδιού για Μίροτιτς η Μονακό» – Τι ισχύει για Αρμάνι και Παναθηναϊκό

Ο φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς μάλιστα, αποκάλυψε και ένα αστείο περιστατικό που έλαβε χώρα μεταξύ αυτού και του Κομισσάριου Άνταμ Σίλβερ, αναφέροντας παράλληλα και την άποψή του για την μαριχουάνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντουράντ:

«Με το που μπήκα στην αίθουσα για να συναντήσω τον Άνταμ Σίλβερ, αμέσως μύρισε τη μαριχουάνα πάνω μου. Οπότε δεν είχα και πολλά να πω. Κατάλαβε την κατεύθυνση προς την οποία πήγαινε το πράγμα, άλλωστε πλέον όλοι κάνουν χρήση μαριχουάνας, για να είμαστε ειλικρινείς.

Είναι σαν το κρασί. Παλαιότερα σε στιγμάτιζαν, πλέον αυτό έχει αλλάξει στη χώρα και σε όλο τον κόσμο. Ούτως ή άλλως δεν σε επηρεάζει με αρνητικό τρόπο».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ