Γιόκιτς: Πριν γίνει πρωταθλητής ΝΒΑ, ήθελε να παίξει στον Παναθηναϊκό (pic, vid)

Γιόκιτς: Πριν γίνει πρωταθλητής ΝΒΑ, ήθελε να παίξει στον Παναθηναϊκό (pic, vid)

Πολύ πριν την κορυφή του ΝΒΑ, ο Νίκολα Γιόκιτς, ήθελε να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ομάδα της Euroleague, «όπως ο Παναθηναϊκός».

Ο Νίκολα Γιόκιτς από τα ξημερώματα της Τρίτης (13/6) είναι πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Νάγκετς, μετά τη νίκη τους στο Game 5 των τελικών, απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ.

Ένα χρόνο πριν πάει στο ΝΒΑ, ο Νίκολα Γιόκιτς είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να αγωνιστεί σε μία κορυφαία ομάδα της Euroleague «όπως ο Παναθηναϊκός». Την ίδια ώρα, είχε βρεθεί κοντά στη Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά κατέληξε στο Ντένβερ και από εκεί στην κορυφή του της κορυφαίας μπασκετικής λίγκας.

Διαβάστε επίσης: Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη: MVP των τελικών του NBA ο Νίκολα Γιόκιτς

«Δεν σκέφτομαι και πολύ το ΝΒΑ. Όλοι θέλουν να παίξουν στο αμερικάνικο πρωτάθλημα, αλλά προσωπικά θεωρώ πως ίσως είναι καλύτερα να αγωνιστώ σε κάποια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης. Σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης ή ο Παναθηναϊκός», είχε δηλώσει τότε, ο Σέρβος σούπερ σταρ, αλλά τελικά η μοίρα τον έφερε στο ΝΒΑ και πλέον θα φορά το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, όντας MVP των τελικών.

Ωστόσο, όταν έφτασε στον… πλανήτη του ΝΒΑ, αποκάλυψε πόσο κοντά βρέθηκε στην Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα είχε πει: «Πρέπει να ήμουν 18 ή 19 ετών και είχα κάνει ένα άσχημο ματς με τη Μέγκα. Η Μπαρτσελόνα με παρακολουθούσε και είχε αποφασίσει τότε να μην προχωρήσει στην απόκτησή μου. Ήθελε να περιμένει λίγο ακόμα για να αποφασίσει και λίγο καιρό αργότερα έγινα Draft Pick από τους Νάγκετς».

Θυμηθείτε ξανά τη βραδιά που ο Σέρβος έγινε πρωταθλητής ΝΒΑ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ