Ντένβερ Νάγκετς – Φοίνιξ Σανς 125-107: Εύκολα το 1-0 οι «σβόλοι»

Ντένβερ Νάγκετς – Φοίνιξ Σανς 125-107: Εύκολα το 1-0 οι «σβόλοι»

Ένα εύκολο βράδυ είχαν οι Νάγκετς που επιβλήθηκαν με σκορ 125-107 των Σανς και έκαναν στο 1-0 στη μεταξύ τους σειρά για τα ημιτελικά της Δύσης.

Η δράση για να ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας του ΝΒΑ ξεκίνησε, με τους Ντένβερ Νάγκετς να ξεπερνούν με σχετική άνεση το εμπόδιο των Φοίνιξ Σανς, επικρατώντας με σκορ 125-107 και κάνοντας έτσι το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά.

Οι «σβόλοι», παρότι το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο δωδεκάλεπτο, έκαναν μια καταπληκτική δεύτερη περίοδο έχοντας επιμέρους σκορ 37-19 και έτσι κατάφεραν να πάρουν ένα εξαιρετικά καλό προβάδισμα στην ανάπαυλα της αναμέτρησης όντας στο +17 με το 68-51.

Στο δεύτερο μέρος οι διαφορά παρέμεινε σε αυτά τα υψηλά επίπεδα, με τους Νάγκετς να διατηρούν τα… πρωτεία τους παρά την προσπάθεια των Σανς να πλησιάσουν και πάλι στον αγώνα στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Η τελευταία περίοδος είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα με τη διαχείριση του Ντένβερ και έτσι έγινε εύκολα το 1-0.

Kορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζαμάλ Μάρεϊ που σταμάτησε στους 34 πόντους, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Νίκολα Γιόκιτς με 24 πόντους και 19 ριμπάουντ, ενώ ο Άαρον Γκόρντον πρόσθεσε άλλους 23. Από την άλλη πλευρά, ο Κέβιν Ντουράντ είχε 29 πόντους και ο Ντέβιν Μπούκερ 27.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ