Λέικερς και Σέλτικς ετοιμάζουν το trade χρονιάς στο ΝΒΑ

Φήμες φέρνουν τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Μπόστον Σέλτικς να εμπλέκονται σε ένα πραγματικό blockbuster trade ενόψει καλοκαιριού.

Λέικερς και Σέλτικς… Οι δύο πιο επιτυχημένες ομάδες του ΝΒΑ βάσει τίτλων και δύο από τα μεγαλύτερα brand name της Λίγκας. Οι δύο αυτοί μπασκετικοί κολοσσοί σύμφωνα με το NBA Analysis Network, έχουν έρθει κοντά για ένα πραγματικά τεράστιο trade αν επιβεβαιωθεί.

Οι Λιμνάνθρωποι μετά από ακόμα μια σεζόν απόλυτης μετριότητας για τα δεδομένα τους, αναμένεται να κάνουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν. Ο Άντονι Ντέιβις που αποκτήθηκε από τους Πέλικανς ως παίκτης που θα έδινε λύσεις και θα κουβαλούσε την ομάδα μαζί με τον ΛεΜπρον Τζέιμς, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Διαβάστε επίσης: Τέσσερις συμφώνησαν για elite διαιτητές, αλλά μόνο ένας το εννοούσε…

Ειδικά οι εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν και οι φημολογούμενες ψυχρές σχέσεις του με τον Τζέιμς, κάνουν πολλούς να σκέφτονται πως ο «φρύδιας» θα πρέπει να αποχωρήσει και οι δύο πλευρές να κάνουν μια νέα αρχή, με τις αλλαγές στο ρόστερ να αναμένονται σαρωτικές για την ομάδα του Λος Άντζελες.

Στην Βοστόνη η κατάσταση είναι σίγουρα καλύτερη και οι Σέλτικς βγάζουν περισσότερη… υγεία αγωνιστικά. Ωστόσο ο Τζέιλεν Μπράουν, φέρεται να ψάχνεται να φύγει από τους Κέλτες το καλοκαίρι, μιας και νιώθει πως δεν θα γίνει ποτέ το Νο.1, ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας, θέση την οποία κατέχει ο Τζέισον Τέιτουμ στην ομάδα.

Το ενδεχόμενο λοιπόν να αλλάξουν ομάδες είναι πιθανό. Ο Μπράουν ίσως βρει στο Λος Άντζελες την σκηνή που ψάχνει για να πρωταγωνιστήσει, και ο Ντέιβις μια ομάδα στην οποία θα κολλήσει και θα ενταχθεί ομαλά, ώστε να αποδώσει και πάλι σύμφωνα με τις τεράστιες ικανότητές του όπως έχει δείξει και στο παρελθόν.

Όλα όμως θα τα κρίνει η πορεία των δύο ομάδων μέχρι τη λήξη της σεζόν. Οι Σέλτικς που πέρσι έφτασαν μέχρι τους Τελικούς του ΝΒΑ (έχασαν από τους Γουόριορς), έχουν και φέτος εξασφαλισμένη θέση στα playoffs και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας. Από την άλλη οι Λέικερς δίνουν μεγάλη μάχη για να προλάβουν την πρόκριση στα playoffs, με το αποτέλεσμα εξαιρετικά αμφίβολο και με ενδεχόμενη αποτυχία να κάνει ακόμα πιο άμεση την λήψη αποφάσεων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από