Ο Ντομινίκ Γουίλκινς υποκλίθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο Ντομινίκ Γουίλκινς υποκλίθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το πέρασμά του από την Ελλάδα και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο θρύλος του NBA, Ντομινίκ Γουίλκινς.

Ο Ντομινίκ Γουίλκινς έχει γράψει τη δική του ιστορία τόσο στο ΝΒΑ, όσο και στην Ευρώπη, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε μια από τις πιο σπουδαίες κινήσεις που έχουν γίνει ποτέ στη Γηραιά Ήπειρο.

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του τριφυλλιού μίλησε για το πέρασμά του από την Ελλάδα και υποκλίθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζοντας ότι είναι οι πιο φανατικοί σε όλο τον κόσμο.

«Ο Παναθηναϊκός έχει τους πιο φανατικούς φιλάθλους στον κόσμο, με μεγάλη διαφορά. Ήταν σπουδαία εμπειρία, κερδίσαμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όταν ήμουν εκεί. Ο κόσμος μου φερόταν εκεί λες και ήμουν θεός. Ήταν εξαιρετική η παραμονή μου στην Αθήνα», δήλωσε ο θρύλος των Ατλάντα Χοκς μιλώντας στην ιστοσελίδα «Basketnews.com».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γουίλκινς κατέκτησε τη Euroleague της σεζον 1995-96, έχοντας στο πλευρό του σπουδαίους παίκτες όπως ο Στόγιαν Βράνκοβιτς και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, υπό τις οδηγίες του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ