O ΛεΜπρον Τζέιμς και πάλι σε ρόλο… Ελ Σιντ

O ΛεΜπρον Τζέιμς και πάλι σε ρόλο… Ελ Σιντ

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, δείχνουν να ανεβάζουν στροφές στο τέλος της regular season και όπως είναι λογικό ο Βασιλιάς ΛεΜπρον, ηγείται της αντεπίθεσης τους.

Με τους Ράπτορς και τους Σέλτικς να έχουν εδώ και καιρό καπαρωμένες τις θέσεις «1» και «2» αντίστοιχα, ο κακός χαμός γίνεται στην Ανατολική Περιφέρεια του NBA, για την κατάληψη των θέσεων 3-4 που εξασφαλίζει πλεονέκτημα στην φάση των play offs.

Κλίβελαντ Καβαλίερς (47-30), Φιλαδέφια 76ερς (46-30) και Ιντιάνα Πέισερς (46-31) θα τα δώσουν όλα στην προσπάθειά τους για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, στο φινάλε της regular season. Οι Καβς στην προσπάθεια τους αυτή έχουν έναν άσσο στο μανίκι τους. Τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που όχι μόνο κάθε χρονιά εμφανίζεται καλύτερος και πιο ώριμος, αλλά συνηθίζει να κρατάει το… καλύτερο για το τέλος.

Παραδοσιακά ο Βασιλιάς, όσο καλά και αν παίζει στα 82 ματς της regular season, στα play offs παρουσιάζεται ένα επίπεδο πάνω τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, κουβαλώντας την ομάδα της γενέτειράς του στις πλάτες του. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει και φέτος, έχοντας αρχίσει να ζεσταίνει από τώρα τις μηχανές. Μάρτυρές μας οι αριθμοί…

Ο Τζέιμς έχει τη σεζόν που διανύουμε 27,4 πόντους, 8,7 ριμπάουντ, 9,1 ασίστ και 4,2 λάθη μέσο όρο σε 77 ματς, στα οποία αγωνίζεται 37,1’. Στα τελευταία 9 ματς όμως, όπου οι Καβαλίερς μετρούν 8 νίκες και κάνουν τελικό σπριντ της σεζόν, ο Τζέιμς έχει ανεβάσει ακόμα πιο πολύ τα στατιστικά του. Αγωνίζεται για 38 λεπτά σε κάθε ματς προσφέροντας 30,4 πόντους, 9,6 ριμπάουντ, 10,4 ασίστ την ώρα που κάνει και λιγότερα λάθη (3,4)!!

Και όλοι στη αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ξέρουν πως αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού ο Βασιλιάς έχει μπει ήδη σε Beast Mode…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ