Μάτζικ Τζόνσον: «Ο Λεμπρόν φταίει που οι Λέικερς δεν πήραν τον ΝτεΡόζαν αλλά τον Ουέστμπρουκ»

Μάτζικ Τζόνσον: «Ο Λεμπρόν φταίει που οι Λέικερς δεν πήραν τον ΝτεΡόζαν αλλά τον Ουέστμπρουκ»

Ο Μάτζικ Τζόνσον τόνισε πως οι Λέικερς θα μπορούσαν να έχουν αποκτήσει τον ΝτεΡόζαν αν ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν μιλούσε με τον Ουέστμπρουκ.

Οι Λέικερς βρίσκονται μια… ανάσα από τον αποκλεισμό από το Play In Tournament και ο Μάτζικ Τζόνσον είναι ένας από τους ανθρώπους που τον πονάει η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο θρύλος του ΝΒΑ μίλησε στο ESPN και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «Get Up» και τόνισε ότι θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς τα πράγματα εάν είχαν γίνει διαφορετικές κινήσεις το περασμένο καλοκαίρι, ρίχνοντας το φταίξιμο στον Λεμπρόν Τζέιμς, που οι Λέικερς δεν απέκτησαν τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν αλλά τον Ράσελ Ουέστμπρουκ.

«Είχα μιλήσει με τον ατζέντη του ΝτεΡόζαν και μου είχε πει ότι ο ΝτεΜάρ ήθελε να αγωνιστεί στους Λέικερς επιστρέφοντας στο σπίτι του. Και αντί να ήταν τώρα στους Μπουλς, θα βρισκόταν στο Λος Άντζελες. Θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη συμφωνία. Όμως χάλασε όταν άρχισε να μιλάει ο Λεμπρόν με τον Ουέστμπρουκ με αποτέλεσμα να γίνει εκείνος παίκτης των Λέικερς και όχι ο ΝτεΡόζαν», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι αν παίρναμε τον ΝτεΡόζαν θα είχαμε κρατήσει και τους ρολίστες όπως ο Καρούζο και ο Κάλντγουελ Πόουπ οι οποίοι παίζουν καλή άμυνα. Και έφυγαν. Και γι’ αυτό είμαστε τόσο κακή ομάδα αμυντικά. Αν είχαμε πάρει τον Ντερόζαν, θα είχαμε δώσει τον Κούζμα για τον Μπάντι ΧΙλντ και τώρα θα παίζαμε στους τελικούς της Δύσης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ