Γουόρθι: «Δεν ξέρω ποιό είναι το φάρμακο για τους Λέικερς»

Γουόρθι: «Δεν ξέρω ποιό είναι το φάρμακο για τους Λέικερς»

Ο παλαίμαχος σταρ των Λέικερς, Τζέιμς Γουόρθι, ξέσπασε για την εικόνα της ομάδας του Λος Άντζελες μετά και από την ήττα από τους Μπλέιζερς.

Οι Μπλέιζερς έχουν μείνει κάτι λιγότερο από μισοί, καθώς δεν έχουν στη διάθεση τους τον Ντάμιαν Λίλαρντ, ο οποίος είναι εκτός δράσης, αλλά και τους Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Ρόμπερτ Κόβινγκτον και Νόρμαν Πάουελ, που παραχωρήθηκαν μέσω trade.

Ακόμα και έτσι όμως, υπέταξαν τους Λέικερς με 107-105 και υποχρέωσαν την ομάδα του Λος Άντζελες στην έκτη ήττα της στα τελευταία οκτώ ματς.

Έπειτα από τον Μάτζικ Τζόνσον, σκληρή κριτική άσκησε και ο τρεις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λέικερς και επτά φορές All Star, Τζέιμς Γουόρθι, στους Καλιφορνέζους.

«Είναι το έσχατο σημείο… Οι χειρότεροι Λέικερς που έχω δει ποτέ! Επαγγελματίες παίκτες που μοιάζουν με κολεγιόπαιδα. Δεν υπάρχει χημεία, είναι ανίκανοι να χειριστούν πνευματικά ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουν. Υπάρχει βαριά αρρώστια σε αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω ποιο είναι το γιατρικό. Έχουν σοβαρό πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ