Λέικερς – Κινδυνεύει με απόλυση ο Βόγκελ

Οι Λος Άντζελες Λέικερς είχαν άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα να προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα, με την ήττα από τους Πέισερς και ο Φρανκ Βόγκελ ενδέχεται να απολυθεί άμεσα.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ηττήθηκαν από τους Πέισερς τα ξημερώματα με 111-104 κι ο Φρανκ Βόγκελ βλέπει τον «κλοιό να σφίγγει» γύρω του.

Ο πρώην προπονητής της Ιντιάνα, με την οποία έφτασε ως τους τελικούς της Ανατολής την προηγούμενη δεκαετία, «πέφτοντας» τότε πάνω στον ΛεΜπρόν και τους Χιτ, γνώρισε άλλη μια ήττα με τον Βασιλιά» στο πλάι του αυτή τη φορά.

Τα πράγματα στο εσωτερικό του οργανισμού μόνο «ρόδινσ» δεν είναι, καθώς απ’ ότι φαίνεται υπάρχει μεγάλη κόντρα μεταξύ Βόγκελ και Γουέστμπρουκ, τον οποίο δεν έβαλε καθόλου στο ματς στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Μάλιστα λέγεται ότι ο Κερτ Ράμπις είναι δυσαρεστημένος με όλο το τεχνικό τιμ και τη διαχείρηση, ζητώντας να παίζει παραπάνω ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν.

Κι αν σύμφωνα με τον Κρις Χέινς του «Yahoo Sports» η διοίκηση δε θέλει βιαστικές κινήσεις, υπάρχει πάντα κι ο παράγοντας ΛεΜπρόν. Ποιος ξέρει, ίσως να αναφερόταν στην φυγή Βόγκελ στο μήνυμά του στους φιλάθλους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από