NBA
![Ένας χρόνος Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ – Η ημέρα που ο Ολυμπιακός έκανε στροφή στην old school φύση του](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6238251-1-300x200.jpg)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα μικρό διάλλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς, για να γιορτάσει το Halloween. Η σύζυγος του Greek Freak, με μήνυμά της στα social media δημοσίευσε στιγμές από τον εορτασμό που επέβαλε η περίσταση, με τα παιδιά της οικογένειας να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο.
«Ευχαριστούμε τους γονείς που αγκάλιασαν τις οικογενειακές παραδόσεις γιατί τώρα είναι η σειρά μας να μοιραστούμε και να δημιουργήσουμε παραδόσεις με τα μικρά μας! Απολαύστε αυτό το μικρό αποκριάτικο ταξίδι», ανέφερε η Μαράια στο μύνημά της.
Δείτε την ανάρτησή της:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.