Πέρκινς – «Ο Ντουράντ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ώρα να εκθρονίσει τον Λεμπρόν»

Πέρκινς – «Ο Ντουράντ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ώρα να εκθρονίσει τον Λεμπρόν»

Ο Κέντρικ Πέρκινς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κέβιν Ντουράντ, τονίζοντας πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ενώ ανέφερε πως ήρθε η ώρα να εκθρονίσει τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο άλλοτε παίκτης του ΝΒΑ, που έχει κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα με τους Μπόστον Σέλτικς το 2008 και νυν αναλυτής, έσταξε… μέλι, μιλώντας στη «Lakers Daily» για τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο Κέντρικ Πέρκινς τόνισε πως ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ενώ ανέφερε πως ήρθε η ώρα να εκθρονίσει τον Λεμπρόν Τζέιμς.

«Κοιτάξτε πως έχει το πράγμα… Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ήλθε η ώρα για να υπάρξει κάποιος που θα εκθρονίσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς από αυτόν τον τίτλο», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μιλάμε για έναν τύπο που μπαίνει στην 19η σεζόν του στο ΝΒΑ. Δεν ξέρω αν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ενδιαφέρεται καν να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο τώρα πια. Ειδικά στα 37 του, σωστά; Οπότε, ήρθε η ώρα επιτέλους να ανέβει κάποιος στο βάθρο και να τον εκθρονίσει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ