Ναν – «Πήγα στους Λέικερς για τον τίτλο, όχι για τα λεφτά»

Ναν – «Πήγα στους Λέικερς για τον τίτλο, όχι για τα λεφτά»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για την απόφαση του να πάει στους Λος Άντζελες Λέικερς, αναφέροντας πως για εκείνον σημασία έχουν οι τίτλοι και όχι τα λεφτά.

Ο Κέντρικ Ναν άφησε τους Μαϊάμι Χιτ για να βρεθεί στους Λος Άντζελες Λέικερς και να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την παρέα του.

Ο Αμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις του τόνισε πως τον ενδιαφέρει μόνο η κατάκτηση του δαχτυλιδιού και όχι τα χρήματα, όπως σε άλλους αθλητές.

Οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:

«Το Λος Άντζελες είναι θελκτικό για όλους, για να μιλήσω ειλικρινά. Όμως υπάρχει και η προοπτική να βγω στο παρκέ και να διεκδικήσω ένα δαχτυλίδι. Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα για την κατάκτηση του δαχτυλιδιού. Θέλω να βρεθώ ξανά σε αυτή τη θέση, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να μάθω από αυτούς.

Δεν ήταν τόσο δύσκολη η απόφαση να αρνηθώ καλύτερες προσφορές από οικονομικής άποψης. Είμαι ένας παίκτης που ξέρει πώς να θυσιαστεί για το καλό της ομάδας. Ξέρω πώς να το κάνω και θέλω να το κάνω. Το άθλημα είναι ομαδικό και θέλω να νικήσω. Παίζω μπάσκετ για να κατακτήσω τίτλους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ