Νίκες για Μάτζικ και Νικς

Νίκες για Μάτζικ και Νικς

Οι Ορλάντο Μάτζικ εντυπωσιάζουν στην έναρξη της σεζόν, αφού κέρδισαν εύκολα τους Πέλικανς με 115-99. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Νίκς.

Οι Μάτζικ νίκησαν στην έδρα των Πέλικανς και πέτυχαν την πέμπτη τους νίκη σε επτά ματς, όντας η ευχάριστη έκπληξη του ΝΒΑ.

Το Ορλάντο έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο φέτος, διότι βρίσκεται στην πρώτη θέση της Ανατολικής περιφέρειας μαζί με Σέλτικς και Πίστονς. Η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ πέρασε και από τη Νέα Ορλεάνη με πολύ σπουδαία εμφάνιση.

Πρώτοι σκόρερ για τους Μάτζικ ήταν οι Φουρνιέ, Σίμονς και Βούτσεβιτς με 20 πόντους. Αντίθετα για τους Πέλικανς, ο Ντέιβις έκανε «όργια» με 39 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Κάζινς κινήθηκε σε «ρηχά νερά» με 12 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Ο Πορζίνγκις οδηγεί τους Νικς

Με τον Κριστάπς Πορζίνγκις να είναι εντυπωσιακός, οι Νιου Γιορκ Νικς νίκησαν του Ντένβερ Νάγκετς με 116-110, πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Ο Λετονός έδωσε ήταν φοβερός κόντρα στους Νάγκετς με 38 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 μπλοκ, κάνοντας ρεκόρ καριέρας και οδήγησε τους Νικς στη νίκη με 116-110.

Άξιος συμπαραστάτης ο Ο’Κουίν που είχε 15 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ για το Ντένβερ κορυφαίος ήταν ο Γιόκιτς με 28 πόντους και 8 ριμπάουντ

https://www.youtube.com/watch?v=9YHbxMuLwWw

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ