Μωραΐτης: «Δεν κοιμήθηκα, προφανώς και υπάρχει κίνητρο»

Μωραΐτης: «Δεν κοιμήθηκα, προφανώς και υπάρχει κίνητρο»

Ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε για τη δύσκολη βραδιά που πέρασε ύστερα από τον αποκλεισμό από την Λιθουανία καθώς και το κίνητρο που υπάρχει μέσα στην Εθνική Ανδρών.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και ανέφερε τα κίνητρα της Εθνικής ομάδας αλλά και την έλλειψη ύπνου λόγω του αποκλεισμού από την Λιθουανία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από την Τουρκία για Ντεσπόντοφ και Ολυμπιακό!

«Προφανώς και υπάρχει κίνητρο, δεν έχει τελειώσει ακόμη η διοργάνωση. Θέλουμε αυτή τη νίκη, έχει σημασία για την περηφάνια μας και τον κόσμο που είναι εδώ και μας στηρίζει καθημερινά. Σίγουρα εισπράττουμε την αναγνώριση για την προσπάθειά μας.

Έχουμε μια πικρία από χθες, αλλά θέλουμε τη νίκη για να τελειώσουμε καλά το Παγκόσμιο αύριο και βήμα-βήμα πάμε μετά για το Προολυμπιακό. Εγώ ήμουν πολύ στενοχωρημένος, δεν κοιμήθηκα, αλλά έτσι είναι το άθλημα.Πρέπει να το αφήσουμε πίσω, να το διαγράψουμε.

Έχουμε έναν σημαντικό αγώνα μπροστά μας και προχωράμε. Όλα τα παιδιά έχουν εμπειρία, ξέρουν ότι παίζεις, κερδίζεις ή χάνεις, αν μένεις πίσω έχεις μπερδεμένο μυαλό. Προχωράμε και κοιτάμε το αύριο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ