Τι άλλο θα κάνετε;

Τι άλλο θα κάνετε;

Η ΕΟΚ κατόρθωσε να μεταφέρει το κύπελλο στην Κρήτη, δεν πήρε όμως μαζί της… λεξικό!

Θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνουν. Οι γκουρού του αθλητισμού και του μάρκετινγκ, οι άνθρωποι που έχουν απογειώσει την έννοια της «διοργάνωσης», έκαναν άλλο ένα θαύμα. Αφού κατάφεραν να κάνουν συνέντευξη Τύπου για τον τελικό, δίχως το τρόπαιο, είπαν να το προχωρήσουν ένα βήμα.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία ο «Κυπελούχος Ελλάδος 2019» είναι με ένα «λάμδα», ενώ δεξιά στη φωτό αναγράφεται (ορθώς) «Κύπελλο Ελλάδας». Οι κακοπροαίρετοι δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος της δημοκρατικής ευαισθησίας των παραγόντων της ΕΟΚ. Πώς θέλετε να γράψετε το κύπελλο; Με ένα «λάμδα», με δύο, ακόμα και με τρία; Εμείς είμαστε εδώ. Αφήστε που καλύπτουμε και τους γνωρίζοντες την καθαρεύουσα με το «Ελλάδος» και αυτούς που τέλειωσαν το σχολείο με δημοτική, με το «Ελλάδας».

Τα τσιμέντα έχουν δακρύσει από τα γέλια. Η φωτό που θα μείνει στην ιστορία θα έχει ορθογραφικό λάθος, καθώς το «Κυπελλούχος» φυσικά και γράφεται με δύο «λάμδα». Αν ήταν η μοναδική ανορθογραφία της Ομοσπονδίας δεν θα είχαμε ασχοληθεί, αλλά είναι εμφανές το πόσο στο πόδι είναι η διοργάνωση, το πόσο ανίκανοι είναι να μοιράσουν δυο γαϊδάρων άχυρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ