ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, έστειλε το μήνυμα του για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου, με τον Αστέρα στο «Γεντί Κουλέ» (2/4).
Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Γεντί Κουλέ» (2/4, 17:0ο), για το δεύτερο σκέλος των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Σήμερα (26/3), ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Ηρακλείου, Μιχάλης Μπούσης έστειλε το μήνυμα του, ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης.
Μέσω δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ισχυρός άντρας του ΟΦΗ, έκανε γνωστή την πίστη του για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό, μετά από πολλά χρόνια.
Δείτε τη δημοσίευση του Μπούση
Ο ΟΦΗ στοχεύει στην πρώτη του πρόκριση στον τελικό, έπειτα από τη σεζόν 1989-90 και μετά από το 1-0 στον πρώτο αγώνα στην Τρίπολη, είναι πιο κοντά από ποτέ.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από