ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-1: Ο Νους «υπέγραψε» με δύο γκολ την πρόκριση των Κρητικών (vids)

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-1: Ο Νους «υπέγραψε» με δύο γκολ την πρόκριση των Κρητικών (vids)

Ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τιάγκο Νους που πέτυχε δύο γκολ και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Ο ΟΦΗ έκανε την ολική ανατροπή και νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τιάγκο Νους, ο οποίος πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο στην θέση του Αποστολάκη, υπογράφοντας την ανατροπή και την πρόκριση των Κρητικών στους «16» του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Αγρινίου άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό όταν ο Ρόα κράτησε την μπάλα και βρήκε κάθετα τον Μαϊντέβατς και εκείνος με την σειρά του πέρασε τον Χριστογεώργο και πλάσαρε για το 0-1 του Παναιτωλικού στο 18ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να μπούμε σε όλα τα ματς με στόχο τη νίκη – Δεν αλλάζει η ιδέα του παιχνιδιού μας»

Ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του στο 2ο ημίχρονο και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νους που πέρασε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισε στο 59′, όταν έπειτα από σέντρα του Σαλσέδο, ο Αργεντινός πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα.

Ο 23χρονος ολοκλήρωσε και την ανατροπή για τους Κρητικούς στο 71′. Ο Μπάκιτς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Τιάγκο Νους πήδηξε ψηλότερα από όλους και νίκησε με πολύ όμορφη κεφαλιά τον Στεργιάκη, αλλά και τους αμυντικούς του Παναιτωλικού για το 2-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Εθνικός Πειραιώς – Άρης 0-1

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Βόλος 0-3

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή 0-2
Αιγάλεω – Καμπανιακός 3-2

Διαγόρας Ρόδου – Athens Kallithea 0-0 (3-4 πέν.)

Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-2

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-1

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου

Κηφισιά – Λαμία 15:00
Ζάκυνθος – Παναργειακός 15:00
Νέα Ιωνία – Πανιώνιος 16:00
ΑΕΛ – Πανσερραϊκός 19:00

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ