Μάντζαρης: «Τον τελευταίο 1,5 μήνα είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

Μάντζαρης: «Τον τελευταίο 1,5 μήνα είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν κομβικός για την επιστροφή του Ολυμπιακού στα θετικά αποτελέσματα και τόνισε ότι πλέον η ομάδα του κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Και αυτός, όπως ο Ζακ ΛεΝτέι, έδειξαν πως… αναστήθηκαν αγωνιστικά και πλέον μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος σταμάτησε στους 8 ποντους με 21 λεπτά συμμετοχής, ενώ ήταν κομβικός στο μαρκάρισμα του Λο αλλά και τους Γιόβιτς.

Ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε μετά το παιχνίδι πως: «Από την αρχή, ήμασταν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Θέλαμε πολύ τη νίκη για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους. Παίξαμε πολύ καλά για 35, αν όχι 40, λεπτά και γι’ αυτό φτάσαμε σε μία αρκετά εύκολα νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή αντίπαλο.

Τον τελευταίο 1,5 μήνα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Από εκεί που παλεύαμε για μία θέση στην 4άδα, παλεύουμε για να μπούμε στην 8άδα. Δεν είμαστε γι’ αυτή την θέση. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας πλέον και πρέπει να αντιδράσουμε για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ