Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για υπερβάσεις

Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για υπερβάσεις

Η αποψινή μάχη στην Μαδρίτη είναι μια από τις πιο δύσκολες αποστολές για την ομάδα του λιμανιού. Ακόμα όμως και χωρίς τον Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στην Ρεάλ. Πολύ απλά γιατί είναι ομάδα «φτιαγμένη» για υπερβάσεις.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τρεις πολύ σημαντικές νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια του. Δύο για την Ευρωλίγκα κι ένα για το πρωτάθλημα. Από την στιγμή λοιπόν, σε ότι αφορά την Ευρωλίγκα, που οι πειραιώτες πήραν τις νίκες που ήθελαν απέναντι σε Παναθηναϊκό και Μπασκόνια, πηγαίνουν στην Μαδρίτη για να παίξουν χωρίς άγχος με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ.

Όλοι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι των ερυθρόλευκων με την «βασίλισσα» καθώς η Ρεάλ είναι μια από τις πιο ισχυρές και πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης. Και γίνεται φυσικά ακόμα δυσκολότερο αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Μπλατ δεν θα έχει στην διάθεση του τον κορυφαίο σέντερ της διοργάνωσης αυτή την περίοδο κι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τον κόουτς των πειραιωτών. Ακόμα κι έτσι όμως η ομάδα του Πειραιά πάει στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης για να δώσει το 100%, για να τα δώσει όλα απέναντι στην Ρεάλ.

Κι εδώ θα πρέπει να σταθεί κάποιος στην δύναμη που έχει κάτω από τα καλάθια η ισπανική ομάδα. Ο Λάσο ποντάρει πολλά στους ψηλούς του και όχι άδικα και τώρα που λείπει ο Μιλουτίνοφ τα πράγματα θα είναι ακόμα δυσκολότερα για τους πειραιώτες.

Είναι όμως σίγουρο πως ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για να κάνει υπερβάσεις και οι δηλώσεις που έκαναν ο Μπατ και οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά, φανερώνουν την πίστη των ερυθρόλευκων στις δυνατότητες του Ολυμπιακού. Επαναλαμβάνουμε, το αποψινό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και κανείς δεν πρόκειται να πει το παραμικρό αν ο Ολυμπιακός χάσει από την «βασίλισσα» της Ευρώπης.

Ωστόσο είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στην Μαδρίτη αποφασισμένοι να παλέψουν το ματς, να παλέψουν για κάθε μπάλα έχοντας στο μυαλό τους τη νίκη. Πολλοί υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να χάσει αν δεν τα καταφέρει απέναντι στην Ρεάλ και μάλιστα στην έδρα της ισπανικής ομάδας.

Το σημαντικό όμως είναι ότι οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά σκέφτονται ένα μόνο πράγμα. Πως θα καταφέρουν να πετύχουν μιαν ακόμα υπέρβαση. Γιατί αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ρεάλ, τότε θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης.

Όπως και να’ χουν πάντως τα πράγματα, έχει ενδιαφέρον να δούμε πως σκοπεύει ν’ αντιμετωπίσει του ψηλούς της Ρεάλ ο Μπλατ, τώρα που δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μιλουτίνοφ. Επαναλαμβάνουμε ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για υπερβάσεις κι αυτό το ξέρουν καλά οι αντίπαλοι του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ