Μπλατ: «Λόγω τακτικής εκτός ο Σπανούλης, να μείνουμε ενωμένοι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στο τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια μετά τη νέα ήττα, ενώ έδωσε και την εξήγηση γιατί δεν συμμετείχε στις τελευταίες επιθέσεις ο αρχηγός της ομάδας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε στάθηκε στην αιτία που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το ματς στο ΣΕΦ.

Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε πως: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε. Ήταν ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων υψηλού επιπέδου. Πολλές φορές τέτοια ματς κρίνονται σε μία-δύο φάσεις, εκείνοι έκαναν ένα παραπάνω από εμάς και δυστυχώς νίκησαν. Τα μικρά πράγματα έκαναν τη διαφορά, λίγες φορές, αλλά την έκαναν. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να διορθώσουμε τα μικρά λάθη που κάνουμε και να βγούμε δυνατοί απ’ αυτά τα λάθη και πιστεύω ότι θα το κάνουμε».

Αναφορικά με την μη συμμετοχή του Σπανούλη στις τελευταίες επιθέσεις είπε: «Είναι απόφαση του προπονητή, πίστευα ότι τα ματς απ που είχαμε εκείνη την ώρα στην άμυνα ήταν καλά και με αυτά προχωρήσαμε, αυτό ήταν όλο».

Τέλος και σχετικά με τον λόγο που δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να κρατήσει τις διαφορές είπε: «Προφανώς αυτό είναι πρόβλημα και θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά, πρέπει να το δούμε αυτό το πρόβλημα και πως θα μπορούμε να κρατάμε τις διαφορές που παίρνουμε μέσα στον αγώνα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από