Ολυμπιακός : Μέρος των επαφών ο Σπανούλης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνεχίζει να ανεβάζει στροφές και μετράει ήδη αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους

Πάει αρκετός καιρός από τη στιγμή που φόρεσε τα ερυθρόλευκα και όπως όλα δείχνουν, μετά τον τραυματισμό του, μετράει ήδη αντίστροφα για την επιστροφή του.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αφήνει στην άκρη τις ατομικές προπονήσεις και ενσωματώνεται στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών, ακολούθησε την προπόνηση της Κυριακής και έβγαλε μέρος του κομματιού με τις επαφές.

Τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσει στροφές και μέχρι την Τετάρτη που αναχωρεί η ομάδα για την Ισπανία, θα κριθεί εάν θα μπει στην αποστολή του Ολυμπιακού για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Βαλένθια, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Χωρίς τρεις η προπόνηση

Την ώρα που ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού, οι Μάντζαρης, Αγραβάνης και Πρίντεζης δεν γυμνάστηκαν στο ΣΕΦ την Κυριακή.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την Κυριακή είδε τρεις παίκτες του να ταλαιπωρούνται με προβλήματα τραυματισμών. Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχει εδώ κι εβδομάδες οστικό οίδημα σησαμοειδών αριστερού άκρου ποδός και όλο αυτό το διάστημα που παίζει με ενέσεις στην περιοχή, έχει καθυστερήσει την πλήρη αποθεραπεία του. Για να είναι στο 100% στη διάθεση του προπονητή του, αποφασίστηκε  να μείνει εκτός δράσης για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί για την πλήρη ίαση του.

Εκτός της προπόνησης της Κυριακής παρέμεινε ο Δημήτρης Αγραβάνης (διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος), αλλά και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα ιγνυακού αριστερού γόνατος. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό πάντως και ο υπαρχηγός αναμένεται να επιστρέψει σιγά σιγά στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από