Μακάμπι Τελ Αβίβ: Έτοιμος ο Χορντ ενόψει Ολυμπιακού

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Έτοιμος ο Χορντ ενόψει Ολυμπιακού

Ο Τζεϊλίν Χορντ θα είναι στη διάθεση του Κάτας για την αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ΣΕΦ (10/4, 21:15), για την 34η αγωνιστική της Euroleague. Μία μέρα πριν την αναμέτρηση, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Οντέντ Κάτας, έμαθε πως θα έχει στη διάθεση του τον Τζεϊλίν Χορντ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ επέστρεψε από τον τραυματισμό του και θα είναι στη 12αδα για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους». Υπενθυμίζεται ότι η Μακάμπι είναι αδιάφορη, καθώς έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης,

Διαβάστε επίσης: Στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης – «Να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει, νικητές και Πρωταθλητές»

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Ισραήλ έμαθε ότι η πτήση Βελιγράδι – Αθήνα, με την οποία θα έρθουν,  θα καθυστερήσει και εκτιμάται πως θα πατήσουν ελληνικό έδαφος σήμερα (9/4), το βράδυ.

Πριν την τελευταία αγωνιστική, ο Ολυμπιακός είναι στην 1η θέση, με 23 νίκες και 10, ενώ η Μακάμπι στη 17η, έχοντας επίδοση 11 νίκες και 22 ήττες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ