
Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν ενδέχεται να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους με την Euroleague, τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία.
Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν αποτελούν δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες που συμμετέχουν στην Euroleague, ενώ έχουν στη διάθεση τους και τις πιο «καυτές» ατμόσφαιρες της Ευρώπης.
Η Euroleague βλέπει το προϊόν της να ωθείται από τις δύο ομάδες και ετοιμάζεται να ανανεώσει τα συμβόλαια συμμετοχής τους, στη διοργάνωση μέσα στους επόμενους μήνες.
Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Θλάση ο Φαλ, αιμάτωμα ο Φουρνιέ
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον έγκριτο Σέρβο δημοσιογράφο, Τζόρτζε Μάτιτς, οι δύο σύλλογοι της χώρας θα επεκτείνουν τις συνεργασίες τους με την Euroleague, για πολλά χρόνια, καθώς ο ρεπόρτερ κάνει λόγο για πολυετή συμβόλαια.
Η Παρτιζάν έχει διακριθεί πολλές φορές στο παρελθόν στην Ευρώπη, καθώς έχει κατακτήσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών, το 1992, ενώ έχει και τρία Κύπελλα Κόρατς (1978, 1979, 1989).
Ο Ερυθρός Αστέρας έχει φτάσει και αυτός στην κορυφή της «Γηραιάς Ηπείρου», καθώς έχει πάρει το Κύπελλο Κυπελλούχων, το 1974, ενώ έχει βγει φιναλίστ στη συγκεκριμένη διοργάνωση άλλες δύο φορές (1972, 1975). Επίσης έχει φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Κόρατς, δίχως να το πάρει, το 1984 και το 1998.
Βλέπουμε ότι οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ιστορία στο μπάσκετ της Ευρώπης και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο, στην επέκταση της συνεργασίας τους με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.