Η ομιλία και τα χαμόγελα του Σπανούλη στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού (vid)

Η ομιλία και τα χαμόγελα του Σπανούλη στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στους παίκτες του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και αποθέωσε τον Μάικ Τζέιμς και τα γκαρντ του για την ομαδικότητά τους

Η Μονακό πέρασε νικηφόρα με σκορ 80-77 χθες από το ΣΕΦ για την 32η αγωνιστική της regular season της Euroleague και πραγματοποίησε μεγάλο… άλμα τετράδας.

Ο Βασίλης Σπανούλης αποθέωσε τους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Στην ομιλία του στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα εξήρε τον Μάικ Τζέιμς για την ομαδικότητά του (12 ασίστ είχε χθες) και γενικά όλα τα γκαρντ της ομάδας του, ενώ είχε και μία χιουμοριστική ατάκα στο φινάλε η οποία προκάλεσε το γέλιο όλων.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια στη Νέα Υόρκη (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε 21 ασίστ για 7 λάθη εδώ. Μάικ (σ.σ. Τζέιμς) έχεις 12 ασίστ. Έπαιξες για την ομάδα. Όλοι, Τσιου (σ.σ. Στράζελ), Μπλος (σ.σ. Μπλόσομγκεϊμ), Έλι (σ.σ. Οκόμπο), Νικ (σ.σ. Καλάθης), όλοι οι γκαρντ, όλοι μοιράσατε την μπάλα, όλοι είχατε ασίστ. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες. Εγώ είχα μηδέν. Το ξέρατε ήδη, εγώ είχα μηδέν. Θεέ μου, αυτή η γενιά, τα ξέρετε όλα».

Δείτε και το σχετικό βίντεο από την ομιλία του Βασίλη Σπανούλη:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ