Παναθηναϊκός: Όσμαν και Γιουρτσεβέν προπονήθηκαν πριν το ματς με την Παρί

Παναθηναϊκός: Όσμαν και Γιουρτσεβέν προπονήθηκαν πριν το ματς με την Παρί

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τη Παρί επιφύλαξε θετικές αντιδράσεις για τον Αταμάν, με τους Όσμαν και Γιουρτσέβεν να εντάσσονται στο πρόγραμμα και να ενισχύουν τις ελπίδες για την επιστροφή τους

Μετά τη μεγάλη ανατροπή στο Βελιγράδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Τετάρτης (26/03), ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του με απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ, ενόψει της αναμέτρησης με την Παρί για την 32η αγωνιστική της EuroLeague (28/03, 21:15).

Διαβάστε επίσης: «Αιχμές» για τη διαιτησία κόντρα στον Παναθηναϊκό από τον Κάτας: «Κάθε περίοδος ξεκινούσε με 5-0 φάουλ, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Το πρόγραμμα περιλάμβανε δύο ευχάριστες ειδήσεις για τον Εργκίν Αταμάν, καθώς οι Τσέντι Όσμαν και Ομέρ Γιουρτσεβέν συμμετείχαν κανονικά, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε τροχιά επιστροφής. Το ζητούμενο πλέον είναι αν ένας εκ των δύο ή και αμφότεροι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν απέναντι στη γαλλική ομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Λεσόρ, Παπαπέτρου και Γκριγκόνις παραμένουν εκτός δράσης, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματά τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ