Ο Ζοάν Πεναρόγθια μίλησε για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν, τονίζοντας ότι ήταν μία ακόμη άθλια μέρα για τους «μπλαουγκράνα».
Η Μπάγερν νίκησε την Μπαρτσελόνα, με 102-101 στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», για την 31η αγωνιστική της Euroleague. Ο τεχνικός της καταλανικής ομάδας, παρουσιάστηκε πολύ δυσαρεστημένος στη συνέντευξη Τύπου, έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης, καθώς είπε ότι ήταν μία ακόμη άθλια μέρα για τους «μπλαουγκράνα».
Τόνισε ότι την ίδια άποψη θα είχε, ακόμα και αν η Μπαρτσελόνα έπαιρνε τη νίκη, ενώ ανέφερε επίσης ότι τα αποδυτήρια του συλλόγου είναι σε κακή κατάσταση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πεναρόγια
«Άλλη μια άθλια μέρα για εμάς. Η αξιολόγηση του αγώνα θα ήταν η ίδια ακόμα και αν είχαμε κερδίσει. Ο τραυματισμός του Μέτου μας χτύπησε πολύ. Δεχτήκαμε άλλο ένα χτύπημα που θα είναι δύσκολο να απορροφήσει ο σύλλογος.
Τα αποδυτήρια είναι κομμάτια, αλλά πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε για πρόκριση στα play-off».