Μπαρτζώκας:  «Μοιάζαμε με μια κακομαθημένη ομάδα»

Μπαρτζώκας: «Μοιάζαμε με μια κακομαθημένη ομάδα»

Απογοητευμένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ για την 30η αγωνιστική της Euroleague και μοιραία ηττήθηκε από τους Σέρβους με 81-73.

Η εμφάνιση της ομάδας του μεγάλου λιμανιού απογοήτευσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν πάρα πολλά λάθη και έχασαν εύκολα καλάθια. «Μοιάζαμε με μια κακομαθημένη ομάδα», ανέφερε ο τεχνικός των Πειραιωτών, που χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα.

Οι δηλώσεις του:

«Δεν παίξαμε μπάσκετ. Δεν γίνεται να παίζεις μόνο για 6-7 λεπτά. Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε λέι απ. Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε εξαιρετικά, άξιζε τη νίκη, είχε αυτοπεποίθηση, συγχαρητήρια. Έπρεπε να κερδίσει. Μοιάζαμε με μια κακομαθημένη ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ