Επετειακό κλίμα στο ΣΕΦ – Αναμνηστικά σημαιάκια για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού! (pic)

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια, η ΚΑΕ Ολυμπιακός γέμισε το ΣΕΦ με 12.000 επετειακά σημαιάκια ενόψει του παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα (20/3, 20:00)

Ο Ολυμπιακός έρχεται αντιμέτωπος με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ για την 30η αγωνιστική της Euroleague (20/3, 20:00), με το εορταστικό κλίμα για τα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου να συνεχίζεται και την ΚΑΕ να προσθέτει μια ξεχωριστή πινελιά!

Οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στο γήπεδο για τον αυριανό αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα από τα 12.000 κόκκινα επετειακά σημαιάκια που έχουν τοποθετηθεί στις κερκίδες του γηπέδου και τα οποία φέρουν τον αριθμό «100» σχηματισμένο με τα εμβλήματα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδος: Τα οφέλη της ανόδου στη League A του Nations League με το βλέμμα στο… 2028

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από