Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προανήγγειλε πως «κάτι καλό έρχεται» για τα 100 χρόνια

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προανήγγειλε πως «κάτι καλό έρχεται» για τα 100 χρόνια

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε μέσω του «X» πως για τα 100 χρόνια της ομάδας του Πειραιά ετοιμάζεται κάτι ιδιαίτερο.

Μετά την ΠΑΕ σειρά πήρε η ΚΑΕ Ολυμπιακός όπου προανήγγειλε πως «κάτι καλό έρχεται» με πρωταγωνιστές τους Κώστα Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ μπροστά από παλιές εμφανίσεις της ομάδας.

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται πρώτο στην βαθμολογία της Euroleague με δύο νίκες διαφορά από την δεύτερη Φενέρμπαχτσε και από ότι φαίνεται εδραιώθηκε για τα καλά στην κορυφή με τον κόσμο του Ολυμπιακού να ανυπομονεί για το τι μπορεί να καταφέρει την φετινή σεζόν με τα βλέμματα φυσικά να είναι στραμμένα στην έκπληξη που ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας – Οι διαφορές και οι δυσκολίες που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στη Νορβηγία

Θυμίζουμε, μαζί με όσα γίνονται φέτος σύντομα όπως ανακοίνωσε ο Σακίλ Μακκίσικ επιστρέφει ο Κίναν Έβανς αφού ο 28χρονος άσος όχι απλά προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ήταν και εντυπωσιακός.

 

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ