Ο Ντίνος Μήτογλου, σε δηλώσεις του στο app του Παναθηναϊκού «CLUB 1908» μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν με 93-96, είχε να πει τα καλύτερα για τον Κώστα Σλούκα αποκαλώντας μάλιστα ως «ηγετική μορφή»
Ο Παναθηναϊκός πήρε μια δύσκολη και πολύ σημαντική νίκη στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν, επικρατώντας με 93-96 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague.
Κορυφαίος για τους πράσινους υπήρξε ο Κέντρικ Ναν με 24 πόντους, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 27 βαθμούς στο PIR, ωστόσο μαζί του ξεχώρισε και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίο είχε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ «μιλώντας» μάλιστα όταν η μπάλα έκαιγε.
Μετά το παιχνίδι, ο Ντίνος Μήτογλου που ήταν επίσης κεφάτος με 14 πόντους, μίλησε στο app του Παναθηναϊκού «CLUB 1908» και αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα χαρακτηρίζοντάς τον ως ηγέτη των πράσινων, ενώ ταυτόχρονα αφηγήθηκε και μια αστεία στιγμή που είχε με τον αρχηγό της ομάδας μπαίνοντας στα αποδυτήρια μετά τη λήξη, όσον αφορά το τζάμπολ που κέρδισε στο εν λόγω ματς.
Αναλυτικά τα λόγια του Μήτογλου:
Με το που μπήκαμε στα αποδυτήρια με τον Κώστα, και μιλάγαμε για τζάμπολ (που κέρδισε στο ματς με τη Βιλερμπάν) που κρατούσε τρεις παίκτες. Εμείς του είπαμε για πλάκα: «ωω τζάμπολ, κέρδισες το πρώτο τζάμπολ της καριέρας σου, μπράβο!». Τι να πω, ηγετική μορφή, στο τέλος πάλι μίλησε αυτός. Δεν έχω κάτι να πω, μπράβο του.