Πάντερ: «Ξεκίνησα στο Λαύριο και τώρα παίζω στην Μπάρτσα» (vid)

Πάντερ: «Ξεκίνησα στο Λαύριο και τώρα παίζω στην Μπάρτσα» (vid)

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για την καριέρα του στην Ευρώπη, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα παραχώρησε ο Κέβιν Πάντερ μιλώντας για την καριέρα του.

Ο Αμερικανός στάθηκε σε όσα έχει περάσει στην Ευρώπη από το Λαύριο ως την Βαρκελώνη, αναφέρθηκε στο ΝΒΑ, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στους Καταλανούς.

Οι δηλώσεις του Κέβιν Πάντερ:

«Όλα είναι υπέροχα και θα ήθελα να μείνω εδώ μερικά χρόνια ακόμα. Το σκέφτηκα και έκανα ορισμένες ερωτήσεις στον εαυτό μου. Οπότε ναι, σίγουρα, 100%.

Μέχρι την έβδομη σεζόν μου στην Ευρώπη, σκεφτόμουν συνεχώς πώς θα πάω στο ΝΒΑ το καλοκαίρι. Δεν το είχα αποδεχτεί. Αλλά όταν καταλαβαίνεις πώς λειτουργεί η δουλειά και ο κόσμος του μπάσκετ, συνειδητοποιείς ότι το να φτάσεις στο ΝΒΑ δεν έχει να κάνει μόνο με το μπάσκετ. Τώρα, στην ένατη σεζόν μου, η κατανόηση αυτού μου δίνει ηρεμία.

Ξεκίνησα στο Λαύριο, στην Ελλάδα, και τώρα παίζω στην Μπάρτσα. Δείχνει ότι όλη η δουλειά που έχω κάνει, όλη η προσπάθεια καλοκαίρι με καλοκαίρι, σεζόν με σεζόν, δεν πέρασε απαρατήρητη. Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι. Δεν είμαι παίκτης που εφησυχάζει. Βρίσκομαι σε ένα σημείο της καριέρας μου που είμαι πιο ήρεμος. Μπορώ να επικεντρωθώ στους στόχους μου και στο να είμαι καλύτερος κάθε μέρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ