Χαμός στην Μπαρτσελόνα πριν τον Ολυμπιακό – Οι παίκτες που πήγαν να πιαστούν στα χέρια και το «δεν αντέχω άλλο» του Σατοράνσκι (vid)

Η Μπαρτσελόνα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης...

Ο Ολυμπιακός μετά το μεγάλο «διπλό» επί της Παρί (73-90) έχει κάθε λόγο πλέον να αισθάνεται λίγο πιο άνετος για το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν αύριο, βράδυ Παρασκευής (7/2, 21:30) την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, για την 26η αγωνιστική της regular season της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση – έκπληξη του Μεντιλίμπαρ για την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Είναι αλήθεια πως το κλίμα στους Καταλανούς δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Παρά τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι (100-71), μεγάλη ένταση προκλήθηκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο τρίτο 10λεπτο του αγώνα, όπου οι «μπλαουγκράνα» έκαναν επίδειξη δύναμης, όταν ο Γιουσούφα Φαλ και ο Τόμας Σατοράνσκι λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Αφορμή ήταν μια παρατήρηση σε έντονο ύφος του Τσέχου γκαρντ των Καταλανών στον θηριώδη σέντερ (2.21) της Μπαρτσελόνα Γιουσούφα Φαλ, για μια κακή αμυντική ενέργεια του Σενεγαλέζου σέντερ. «Δεν αντέχω άλλο, δεν αντέχω άλλο!» έλεγε συνέχεια εμφανώς αγανακτισμένος ο Τόμας Σατοράνσκι.

Η αντιπαράθεση έληξε με την παρέμβαση κάποιων παικτών (Σαρ και Άντερσον) που συγκράτησαν τον Γιουσούφα Φαλ, ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος του συμπαίκτη του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από