«Απόβαση» στο Παρίσι έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την Παρί.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (21:30) την Παρί, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά και την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Παναθηναϊκό.
Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ταξιδέψει έχοντας δύο πολύ σημαντικές απουσίες, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στους Τόμας Γουόκαπ λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στη μέση και Λούκα Βιλντόζα που υπέστη ένα διάστρεμμα στον αγώνα με την Αναντολού Έφες.
Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν θα είναι μόνοι τους στον αγώνα με την Παρί, αφού στη γαλλική πρωτεύουσα έχουν ταξιδέψει μαζί του 1.500 οπαδοί, οι οποίοι είναι πανέτοιμοι να δώσουν ερυθρόλευκο χρώμα στο γήπεδο και να σπρώξουν την ομάδα τους προς το θετικό αποτέλεσμα.