Οι διαιτητές του Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης για την 6η αγωνιστική της Euroleague

Ο Ολυμπιακός περνάει ένα πολύ κακό φεγγάρι, καθώς μετά τις δύο σερί ήττες από Αναντολού Εφές και Μπάγερν Μονάχου για τη Euroleague, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν και από τον Παναθηναϊκό χθες στο ΣΕΦ για το ελληνικό πρωτάθλημα (71-78).

Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στρέφει την προσοχή της στην επερχόμενη «διαβολοβδομάδα» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου καλείται να υποδεχθεί κατά σειρά τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο Φάληρο.

Διαβάστε επίσης: Νέα ήττα της Μπάρτσα πριν τον Ολυμπιακό (103-96, vid)

Η αρμόδια επιτροπή της Euroleague, ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη (29/10, 21:15) στο ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική της Regular Season της διοργάνωσης.

Πρόκειται για τους Σλοβένους, Νταμίρ Γιαβόρ και Μίλαν Νέντοβιτς και τον Σέρβο, Μιλιβόγε Γιόβτσιτς.

Ολυμπιακός: Τα τέσσερα ματς… φωτιά σε Euroleague και Stoiximan GBL

Oι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσει το δύσκολο για αυτόν διάστημα, όπως άλλωστε δήλωσε και ο προπονητής τους μετά τις δύο ήττες από Μπάγερν και Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης σε δύο ημέρες (29/10, 21:15) στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της δεύτερης διαβολοβδομάδας της Euroleague και στη συνέχεια θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα (31/10, 21:15), η οποία βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι δυσκολίες όμως, δεν σταματούν εκεί για τους Πειραιώτες, αφού θα βρουν στον δρόμο τους την ΑΕΚ (3/11, 17:15) και θα δοκιμαστούν απέναντι στο σύνολο του Ντράγκαν Σάκοτα στη SUNEL Arena.

Έπειτα οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να κοντραριστούν ξανά με τον Παναθηναϊκό AKTOR (8/11, 21:15), στο πρώτο αιώνιο ντέρμπι της φετινής EuroLeague.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Ολυμπιακός – Ρεάλ (29/10, 21:15)
Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (31/10, 21:15)
ΑΕΚ – Ολυμπιακός (3/11, 17:15)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (8/11, 21:15)
Ολυμπιακός – Προμηθέας (10/11, 20:15)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από