Πετρούσεφ για Ερυθρό Αστέρα: «Κοινή επιθυμία η επιστροφή μου, μιλούσαμε από το φινάλε των Ολυμπιακών Αγώνων»

Πετρούσεφ για Ερυθρό Αστέρα: «Κοινή επιθυμία η επιστροφή μου, μιλούσαμε από το φινάλε των Ολυμπιακών Αγώνων»

Στην επιλογή του να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Φιλίπ Πετρούσεφ σε δηλώσεις του.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ τα βρήκε με τον Ερυθρό Αστέρα και ο Ολυμπιακός έδωσε το «πράσινο φως» ώστε ο παίκτης να αγωνιστεί εκεί ως δανεικός μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ μίλησε για την επιλογή του να αποχωρήσει από το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ τόνισε πως υπήρχαν συζητήσεις με τους Σέρβους από το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων και έπειτα.

Οι δηλώσεις του Φιλίπ Πετρούσεφ:

«Υπήρχαν συζητήσεις από το φινάλε των Ολυμπιακών Αγώνων κι έπειτα, ήταν κοινή η επιθυμία για να συνεργαστούμε. Δεν τα καταφέραμε πριν ξεκινήσει η σεζόν εξαιτίας κάποιων συγκυριών, όμως όταν υπήρξε ξανά πρόσφορο έδαφος, όταν εμφανίστηκε το ενδεχόμενο, όλοι αντιδράσαμε με τον σωστό τρόπο.

Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη λεπτομερώς, όμως νομίζω πως θα παίξω την επόμενη εβδομάδα. Θέλω να νικήσουμε απόψε στη Μαδρίτη, γιατί όχι; Η Ρεάλ δεν έχει δείξει τόσα πολλά στο ξεκίνημα της σεζόν, οπότε…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ