Χέρμπερτ: «Ο Ολυμπιακός είναι μια σημαντική δύναμη κάθε χρόνο στη Euroleague»

Χέρμπερτ: «Ο Ολυμπιακός είναι μια σημαντική δύναμη κάθε χρόνο στη Euroleague»

O Γκόρντον Χέρμπερτ μίλησε για το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι είναι μια σημαντική δύναμη στη διοργάνωση.

Μία μέρα πριν την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Euroleague, ο Γκόρντον Χέρμπερτ μίλησε για τους Ερυθρόλευκους.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως το σύνολο του Γιώργπυ Μπαρτζώκα είναι μια σημαντική δύναμη κάθε χρόνο στη διοργάνωση, ενώ στάθηκε και στο κλειστό ροτέισον των Βαυαρών λόγω των τραυματισμών που υπάρχουν.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γκόρντον Χέρμπερτ:

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος μέχρι στιγμής: «Ο Ολυμπιακός είναι μια σημαντική δύναμη κάθε χρόνο στη Euroleague. Για εμάς θα είναι σημαντικό να πάρουμε αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ για να έχουμε τις ευκαιρίες μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τη μπάλα στο μισό γήπεδο. Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος αντίπαλος μέχρι στιγμής, αλλά κάθε παιχνίδι της Euroleague είναι δύσκολο και μια μάχη. Πρέπει να βγούμε και να κερδίσουμε αυτές τις μονομαχίες και να πολεμήσουμε».

Για το πλεονέκτημα της έδρας: «Το να παίζεις μπάσκετ στο SAP Garden είναι υπέροχο. Είχαμε μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους μας και στα δύο παιχνίδια ήταν ο έκτος παίκτης μας. Θα υπάρχει ξανά καταπληκτική ατμόσφαιρα μαζί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Έχει φανατικό κοινό, όπως και εμείς και αυτό θα κάνει ξεχωριστή την ατμόσφαιρα».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του: «Χωρίς τον Γκιφάι και τον Λούτσιτς, είχαμε πρόσφατα ένα rotation δέκα ατόμων. Χωρίς αυτούς τους δύο προφανώς περιορίσαμε λίγο το rotation. Δεν είναι στο χέρι μου να το επεκτείνω, αλλα είναι λόγω του τρόπου με τον οποίο παίζουν οι παίκτες. Αν παίξουν καλά, παίζουν. Διαφορετικά, όχι. Ο Κάρσεν Έντουαρντς είχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν της Euroleague. Έχει βελτιώσει την άμυνά του. Προσπαθούμε να τον κάνουμε να παίξει ολόκληρο το παιχνίδι. Γιατί έχει τη δυνατότητα να είναι ένας πολύ καλός παίκτης σε πολλές διαφορετικές πτυχές, όχι μόνο ως σκόρερ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ